Nio'nun pili bitti :O :O zZzzZz


Üst üste bir çok çeviri yaptım ve ölüyorum galiba :/ Anime izleyemiyorum bu yüzden biraz çeviriye ara vereceğim. Zaten vizeler de yaklaşıyor. Kuso! :) Neyse, bunun dışında canımı sıkan bir şey yok. Tabunn.. :D

Nio'suz kalmayın ^^

Yorumlar

  1. Çeviri mi ? O zaman şapkalarımızı nereye doğru çıkartalım :)

    YanıtlaSil
  2. Evet, önceki gönderilerime de bakarsan bir çok çeviri yaptığımı görürsün :) Şapkanı da ne yöne çıkarmak istersen çıkar sugar ^^

    YanıtlaSil
  3. Bir ara senkronlama işi yapmıştım anam ağlıyordu.Bunun çeviri işi kat kat daha zordur gerçekten.Böyle işlere gönül verenleri tebrik etmek lazım neticede herhangi bir gelir almadan tamamen amme hizmeti için uğraşıyorlar.O yüzden şapka çıkartsakta az .Palto bile çıkartmak lazım aslında :)

    YanıtlaSil
  4. Hahaha çok teşekkür ederim ya gerçekten bana moral veriyorsun. Fark ettiysen bloğumu kimse takip etmiyor. Ama senin varlığına çok mutlu oldum. Gerçekten de para işin içine girseydi yaptığım iş çirkin olurdu. Fakat gönül işi olarak yapınca, insanlara bir şeyler katabildiğin için o kadar mutlu oluyorsun ki. Ve Evet.. Aşırı zorrrr (+o+) ^^ Özellikle zaman senkronlaması berbat. sadece bir şarkı bir günümü alıyor :) Ama değer ya.. :) Yorumun için teşekkür ederim. Yaptıklarımın boşa gitmediğini hissettirdin :)

    YanıtlaSil
  5. Elbet sanal alemde birilerinin dikkatini çekersin muhtemelen.Belki bu yazdıklarımdan yıllar sonra :).Bloglar sanal günlük netice bundan 11 - 12 yıl önce çok modaydı.Sesini duyurmanın sevinciyle daha azimli devam edersin artık çalışmalarına :) Saygılar !

    YanıtlaSil

Yorum Gönder